Vår helg

Fredag: I fredags vabbade jag med Nellie (hoppas att hon håller sig frisk ett tag nu) vi hade en lugn och mysig dag. Micke kom hem vid 16,30 och då fick vi fixa oss snabbt och sen iväg och hämta Belinda. Vidare till Staffanstorp på en överraskningsfest för min kusin Rebecca som fyller 25. En super rolig kväll och Rebecca blev riktigt överrraskad :)

Lördag: Jag började med att gå ner på gymmet och köra ett pass. Gick sedan till Hemköp och köpte med mig bullar hem till familjen. Vi gjorde oss sedan iordning och åkte mot Landskrona. Där mös vi med Linda, Jonte, Izabell och Mollie hela dagen. En riktigt bra dag. 

Söndag: Jag och Nellie gick upp och hade en mysmorgon medan Micke sov vidare. När han sedan vaknade åt vi frukost. Sedan tog vi på oss och tog en promenad till Ica. Nellie gick hela vägen helt själv och det är ändå en bit från oss. Såå duktig! Vi handlade lite inför veckan och gick hem igen. Nellie sov middag och Micke gjorde rent ugnen och spisen ordentligt. Där latade jag mig i soffan haha. Vi drog oss sen till Belinda där vi blev bjudna på lasagne och sedan spelade vi bingo lotto. Hur mysigt som helst. 
Nu sover Nellie och jag ser onsdagen avsnitt av paradise hotell ;) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback