En mamma Nellie dag ☀️

Shopping med Jessica  /  0  Kommentarer

Godmorgon!

Äntligen fredag och denna fredagen består bara av en massa mys. Micke slutar tidigt och då får han mysa med Nellie medans jag äntligen ska till frisören :) ikväll blir det mys framför idol med Fondue till middag.

I måndags hade jag och Nellie mamma och dotter mys. Vi åkte in till jägersro och gick i affärer och tog en fika. Så mysigt att bara vara hon och jag :)
Självklart ska jag visa mina köp 😁


Till Nellie blev det tre par byxor, två från kappahl och ett par från lindex. Två body's, en från kappahl och en från lindex. Samt en pyjamas från kappahl :)För en gång skull shoppade jag lite till mig själv. Det blev ansiktsrengöring, pads, ansiktsmask och en beauty blender :)Vecka 9 som viktväktare

Viktväktarna  /  1  Kommentarer

Då var det onsdag igen och jag knatade ner till mötet som vanligt. Under dagen hade jag stått och kollat i spegeln och tyckte jag såg lite skillnad på min mage. Den har blivit mindre under mina åtta veckor. Och jag som har svårt att se på mig själv när jag har förändrats i kroppen blev super glad över det :)


Ställde mig på vågen och den visade minus 1,2 kg. Asså helt ärligt, jag är helt chockad över mig själv. Nu är det totalt minus 8,3kg :)

När jag började med viktväktarna så mätte jag mig för att kunna se om man även går ner i cm och inte bara i kg. Jodå på 8 aktiva veckor har jag gått ner 10cm runt kroppen. Det är ju helt sjukt. Jag är såå stolt över mig själv. Jag kan fantamig! 


Testagram september 2017

Testagram  /  0  Kommentarer

Förra veckan hämtade jag ut mitt testagram paket. Denna månaden är jag väldigt nöjd, ska bli kul att testa lite nya produkter :)


Denna månadens box innehöll:


* Mjuka kryptonoter med smak av sur & salt cola

* Bonaqua med smak av Mango/Acai

* L'atelier från Nestlé, mjölkchoklad med tranbär, hasselnötter Och mandlar

* L'atelier från Nestlé, mörk choklad med russin, hasselnötter och mandlar

* Grumme diskmedel Hav

* Naturlig tandkräm från The humle co

* Almond Thins från Jules Destrooper

* Asian spices chicken thai wok från santa Maria