sista dagen i Stockholm den 5 Januari

 /  0  Kommentarer
Sista dagen är kommen i Stockholm, vi ligger och drar oss i sängen ett tag innan vi går ner och äter av frukostbuffén. Vi går upp till rummet och packar och gör oss i ordning. Vi checkar ut och sticker sedan till kungahuset. När vi kommer dit är det vaktbyte och ett jädra liv från vakter och soldater. Där fick man stå och glo på det innanför ett band innan man fick gå in i slottet. När vaktbytet var klart gick vi in och fick en guidad tur i vissa av rummen. Trevligt med lite historia :) 

Vi käkade sedan en bit mat och drog oss vidare till Norrköping och min syster :) vi spenderade kvällen där med prat och kladdkaka, sen körde vi hem och kom hem runt 02.00 :) 


En helt underbar helg med den mest fantastiska man som finns ❤ Stockholm den 4 Januari

 /  0  Kommentarer
Dagen började med frukostbuffén, vi gick sedan upp till hotellrummet och duschade och fixa oss. Sen hade vi fått ett tips av en vän till oss att besöka mall of Scandinavia när vi ändå var i Stockholm, så vi åkte dit. Varken mannen eller jag blev speciellt imponerade, visst var det fint och präktigt men det var nog det ända. Sedan åkte vi till globen, där har de en attraktion som heter SkyView, en kula man står i som åker upp på hela globen med den mest fantastiska utsikt man kan tänka sig. Sjukt läskigt men väl värt det :) Vi åkte sedan för att äta lunch. Efter det åkte vi tillbaka till hotellet för att packa våra badkläder, vi båda har stort intresse för äventyrsbad och vi hade hittat ett ställe som kallades sydpoolen, vi stack dit och badade och bara njöt. Kvällen avslutade vi med en middag på favoritrestaurangen bbq and steakhouse :)Stockholm den 3 januari

 /  0  Kommentarer
Då var vi på dag två i Stockholm, vi vaknade och gick raka vägen ner till frukosten. Där möttes vi av ett hav med olika bröd och tillbehör, fil och yoghurt med frukter i mängder, belgiska våfflor och massa olika sorters juicer :) 
Efter den goda buffén blev det en dusch för att sedan åka till Vasamuseet och kolla på det stoora skeppet, efter det åkte vi upp i Kaknästornet och fikade på högsta våningen, vilken utsikt. Vi fortsatte redan mot ett aqua marin museum och avslutade kvällen hos min morfar som bor i Stockholm, där blev vi bjudna på fläskfilé i grönpepparsås med rotfrukter i ugn och en god sallad. Till efterrätt gino :)