Tjosan

 /  0  Kommentarer
Hej alla!
 
Då var det fredag och jag är ledig, nu har vi så fullt upp i skolan så jag vet inte riktigt var jag ska bli av. Men det ska väl lösa sig med tiden. Idag blir det plugga och hitta present till Thomas som ska ha sin födelsedagsfest i morgon
 
I onsdes vägde jag mig för andra gången och till min glädje gått ner 1,4 kg. Snacka om att jag blev lycklig, Så på två veckor har jag gått ner 2,3 kg och jag ska säga det att jag är så nedrans stolt över mig själv. Och jag har bevisat för mig själv att det jag gör är rätt. 
 
Träning har det blivit hela veckan, lite på gym, lite promenader och lite pass. Idag blir det gym, imorgon blir det ett pass och på söndag blir det en promenad. 
 

Träning på G

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Hejsan alla
 
Nu är träningskläderna på och jag är redo för att snart sticka och möta min syster för att in en snabb runda till Gina och sedan ska både hon och jag köra ett bodybalace pass =)
 
Efter passet sticker jag hem och lagar lite mat
Hur är det med er?

Hej världen

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Fy va dålig jag är på att skriva i bloggen, känner mig super dum, får nog börja med att sätta upp post it lappar för att komma ihåg det. Tyvärr är det så mycket just nu, plugg, viktväktarna,skola,träna allt. 
 
På tal om träning så har jag äntligen kommit lite igång, hela förra veckan promenerade jag och denna veckan blir det ett pass med bodybalance och ett pass med SH´Bam och sen två dagar på gymmet tänkte jag. Skönt!
 
Igår så storstädade jag hela badrummet, allt flyttades ut och skruppa golv som tak. Bara tanken när jag tog av en del av badkaret för att skrubba under det, öööörrrrk säger jag bra. 
 
Nej nu blir det ett hopp in i den ny skrubbade duschen :)