Onsdagen den 29 mars

Lifestyle  /  0  Kommentarer

Godmorgon vänner! 

Nellie väckte mig klockan 06,00och ville ha mat, jag matade henne i 10 min och sedan slocknade hon igen haha jaha tack för den televerket :p 

Idag är det onsdag och vi har inga planer. Jag tror jag börjar bli sjuk, halsont, förkylning som börjat dyka upp och irriterande hosta som håller mig vaken på natten så vi vilar upp oss både igår och idag. 

Imorgon däremot kommer Erika med sam och Neo och vi ska ha pizza mys. Ska bli så mysigt 😊 


Bästa helgen!

Min familj  /  0  Kommentarer

Hej allesammans! 

Då var det söndag kväll och vi har haft röj här hemma, plockat undan, tvättat, putsat fönsterna, dammsugar och moppar golvet. Lilltösen har sovit i 4,5 timme. 

I helgen så var min syster nere med hennes familj. Hon kom sent o fredagskväll och vi var och mötte de på stationen vid 20,30 tiden. Sen hem till mamma och umgås med dem ett par timmar innan det var dags att hem och sova. 

Lördagen stack jag iväg till frisören ensam och stack sedan hem till mamma och käka våfflor med alla efter. Sen tog mamma och pappa hand om Alessio så då stack vi andra till emporia för mys. Lite shopping och mat på vapiano. 

Imorse (söndag) kom vi hem med bullar till familjemiddagen och hade en lång och god frukost ihopa. Bara mös ett par timmar innan det var dags att köra in mot Malmö. Vi stannade och käkade lunch/middag på max innan vi lämnade av syrran och hennes familj på tåget. Alltid lika jobbigt att se dem åka hem. Ångest

Lifestyle  /  0  Kommentarer

Nu är det dags! 

Har bokat tid och är nu hos frisören utan min lilla flicka. Gud vilken ångest man får utav att lämna henne helt själv hos Micke. Jag vet om att han klarar det helt perfekt men ändå... Gah! 

Tur det bara är två timmar :)