Svagheter

Min familj  /  1  Kommentarer

Godmorgon bloggen! 

Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej. 
Idag har vi tisdag och både mamma och pappa dyker upp på en fika idag. Ganska skönt med sällskap då det är en av mina svagheter, jag hatar att vara själv. Jag vet hur ni tänker, själv du har ju Nellie. Givetvis har jag min prinsessa men nu tänker jag mer på vuxen sällskap. Saknar min sambo som kommer hem på torsdag och tycker det är obehagligt att vara själv iallafall på kvällarna och nätterna. 

Men ikväll får jag sällskap av Dennis, han är så söt som erbjuder sig att komma hit och till och med sova över för att hålla sällskap. Så då ska vi lyxa till det med att göra hemmagjord biff med bambuskott och har även fixat semlor till oss då det faktiskt är fettisdagen idag 😍


BVC måndag

Nellie 😍  /  1  Kommentarer

Idag var vi som sagt var på bcv, den vanliga rutinen med att väga och mäta huvudet. 

Vi la ner Nellie på vågen och herregud säger jag bara! Jag tror att jag har gräddmjölk i bopparna för hon lägger på sig rejält, på en vecka har hon lagt på sig 290g och ligger nu på 3730g. En duktig och matglad flicka :) 

Fick även en väldigt fin kommentar av min BVC sköterska, hon sa att jag såg väldigt avslappnad ut och att jag såg väldigt nöjd ut med tillvaron. Känns så skönt att en utomstående kan se de jag faktiskt känner. Vissa dagar är bättre än andra men jag lär mig och Nellie lär sig varje dag. Men vi är ett jäkla bra team. 
Min älskade prinsessa ❤️ 


All alone

Lifestyle  /  0  Kommentarer

Hej alla! 

Då är det måndag och ny vecka. Igårkväll åkte Micke till Stockholm och vi hade första natten själva. Gick bra, Nellie vaknade vid 4 och ville ha mat och somnade sedan två timmar senare. Då valde jag att krypa ner en stund till. 

Jag vaknade upp runt 9 och Nellie sov fortfarande så då passade jag på att gå upp och äta frukost, hon vaknade sen en kvart senare :) 

Snart kommer mamma hit en snabbis innan hon ska till frisören och sen ska jag och Nellie till BVC runt 16 tiden. 
Hur ser er måndag ut? ☺️