känslan som uppstår när...

 /  0  Kommentarer
Killen kan ligga kvar och sova och jag måste iväg och jobba :( 

Igår kom Sebastian tidigt till mig då han är ledig idag. Mysigt att ha någon att komma hem till men dock jobbigt att gå ifrån på morgonen. 

Aja idag är det äntligen fredag och jag jobbar till 15,45 
Sen blir det hem och duscha, fixa mig och sedan åka till Andreas och kattis, där blir det grillning, lite spel och allmänt fredagsmys. Ser vi fram emot :) 
Mina andra romantiska och mys saker som händer under helgen får ni reda på senare ;) 
Puss! 

Djurens rike - ett äventyr med färger

 /  0  Kommentarer
Idag kom min målarbok, så himla fin är den :) 
Energi på morgonkvisten

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Godmorgon!
Onsdagen är kommen och sitter vid datorn och har precis fått ner min frukost. Är min tidiga dag på jobbet och går oftast upp runt 05.00, men idag vaknade jag vid 04.15 och kunde inte somna om. Gick upp på toa och bäddade ner mig igen men gick inte att somna om. Gick istället upp och plockade undan lite och fixade frukost, macka med kräftost och ett kokt ägg med ett glas juice mums!
Satte mig vid datorn och beställde en målarbok för vuxna, bilder kommer när jag fått hem den. Något många av mina arbetskollegior har börjat med, fick kollat i en bok igår och blev helt frälst. Så nu är en sådan beställd och passade på att beställa en bok med, har snart läst klart femtio nyanser av frihet och behöver något nytt att läsa. Beställde boken en man som heter Ove. Tror alla har hunnit läsa den redan utom jag men men bättre sent än aldrig ;)
 
Nej nu fixa mig och sedan jobb, see ya!