Klämdag

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Goddag fina ni! 
Idag är det den 30 april och det innebär en klämdag intill 1 maj som är imorgon. Jag fick ledigt idag så jag och Nellie har en riktig mysdag. Vi är bara hemma och tar en lugn dag, lekar, busar och myser. 
Hon sover just nu middag och jag har precis börjar att se om pretty little liars. Har ju sett den serien innan men älskar den så får bli en omgång till haha :) 
Annars är det bara lite tvätt och städa och plocka undan idag. 

När Micke kommer hem från jobb blir det mat och sen ska vi gå ner i stadsparken och kolla på majbrasan :) 
Brukar ni fira valborg? 
(null)

(null)


Ett helt apotek

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Godmorgon! 
Jag valde att inte blogga på ett par dagar då jag har åkt på bihåleinflammation. Första dagarna är väl inte så farliga direkt men innan man börjar ta de rätta preparaten så gör det så jävulusiskt ont. Igår jobbade jag hela dagen med sån smärta att jag egentligen hade velat ligga i ett hörn och gråta. 
Men jag fick tag på en läkare som tipsa mig om vad jag ska ta och hoppas detta hjälper snabbt :) 

(null)

Man behöver käka ett helt apotek för att bli bra 😂

Nya vecka, nya tag och nya möjligheter

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Godmorgon! 
Klockan är 04,46 och jag äter min frukost. Idag består den av lättfil med banan och hallon som jag äter i sidan av. 
Måndag och ny vecka helt enkelt. Denna veckan har jag grymt mycket på jobb. Har fått väldigt stort ansvar som ligger tungt på mina axlar och inte nog med det så har jag super mycket annat. Dags för bland annat utvecklingssamtal och de ska både göras och bokas med föräldrarna. Mycket att göra men lite tid till det. 
Ikväll blir det ingen vattengympa tyvärr utan det blir föräldramöte för Nellie istället. Så Nellie ska passas utav mormor och morfar så ska vi få lyssna på någon föreläsning tror jag det var. Spännande! 

På lördag åker jag och Erika äntligen till ullared! Bara hon och jag gör en gångs skull! Så då börjar nedräkningen 5 dagar kvar 😊