Lördag den 22 Mars

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Gud va tiden springer iväg, nu är det mindre än 2 veckor till jag blir 25 :D spännande, dock hade jag tänkt att stanna tiden där haha, 25 räcker gott och väl för mig. 
 
I torsdags så mådde jag ganska dåligt på morgonen när jag skulle sticka till plugget så jag valde att stanna hemma, bra var nog det för att från ingenstans kom en maginfluensa och hälsade på. Så hela torsdagen låg jag död. I går (fredag) så mådde jag mycket bättre men vågade inte ta mig ut på grund ut av att jag fortfarande smittade. Så det var bara att stanna hemma och se lets dance i min ensamhet :P
 
Idag mår jag super duper, fixar lite här hemma. Tvättat fem maskiner tvätt, sjukt drygt. Vädrar ut lägenheten deluxe, här ska ingen vara sjuk längre =)
Ikväll vet jag inte ritkigt vad jag ska göra.
Hur ser era lördagsplaner ut?
 
Min syster, min älskade, mitt allt!
Fan va jag saknar dig! <3
 

Dagens middag

Mina recept  /  0  Kommentarer
Rotfruktssoppa med köttfärs och vitlöksbröd :-) 
Ouuuppppsss!

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Hej!
Gick in på min blogg nu och märkte att jag inte har skrivit på över två månader, kanske måste bättra mig på det planet, det är så skönt att ha någonstans att skriva av sig ibland. 
 
Vet inte riktigt var jag ska börja att prata om, det är full rulle med plugget och om mindre än 3 månader så är jag färdigutbildad förskollärare, happy happy girl!
 
Just nu håller jag på att tvätta och har precis fått ner lite mat i magen, diskmaskinen för på för fullt också ;) Snart ska jag och min favorit Erika iväg på vuxenkväll i Vellinge, det innebär simma, vattengympa, bubbla och basta såklart. 
 
Hur mår ni?
Några förslag på vad jag ska skriva om?