Snart 2014

Lifestyle  /  1  Kommentarer
Hejsan!
 
Kommer på mig själv att jag typ aldrig skriver här med, just nu är det så fullt upp med c uppsatsen innan den ska in. Ska lämna in den på Torsdag och sen blir det ledigt några dagar innan man ska upp och försvara den på skolan. Ser fram emot när allt är över. 
 
Julen har varit jätte mysig, dock lite stressande. Men god mat och trevligt sällskap. Dessutom lite julklappar. Fick tapeter till min hall som jag tänkte fixa efter nyår och så, strykjärn och strykbräda, presentkort och pengar, belgiskt våffeljärn, örhängen, tröja, hårprodukter och lite sånt smått och gott. Vad har ni fått?
 
Imorgon ska äntligen det nya året firas in, det har varit både positiva och negativa saker detta året. Tyvärr är det mer negativt än positivt, så ska göra allt för att det nya året ska bli bättre!.
 
Blir tre rättersmiddag och massa mys hos Linda och Jonathan detta året. Det sägs att man ska fira nyår med de personerna man vill spendera nästa år med också, tyvärr kan man inte spendera nyår med alla man vill, fick inbjudningar till fyra andra ställen också, men känns som om detta kommer bli ett riktigt bra nyår!
Hur ska ni fira nyår?
 
 
 

Torsdags plugg

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Herregud va denna c uppsatsen tar krafter ur en, satt väl till 12 inatt och nu ska jag börja skriva den igen. Dock ska jag ta en stor paus vid 18 tiden då jag ska sticka hem och käka middag med min pappa och hans sambo och dessutom passa på att byta julklapparna. 
 
Imorgon blir det att åka upp till Linda och mysa med henne och Jonathan innan vi ska till Mackan och fira hans inflyttning i sin nya lägenhet. 
På lördag kommer Calle och lämnar min voffa som jag ska ha i en vecka, massa mys och på kvällen åker jag till Linda för julmys och byta julklappar.
På söndag kommer Emma hit och ska käka middag och även där byta julklappar.
Ser fram emot denna helgen väldigt mycket!
 
Vad händer för er?
 
 

Seg.se

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Hejsan!
Var ett bra jävla tag sedan jag skrev har jag märkt, fullt upp med både de ena och de andra. 
 
Idag gick jag upp och käkade frukost och började sedan skriva på min helt fantalastiska c uppsats (nu sitter man och drar sig i håret så jobbigt det är) när jag hade pluggat färdigt för dagen åkte jag in till Malmö och tränade med Magnus. Gick sedan hem till Dennnis och käkade god mat och efterrätt. Åkte hem och träffade upp Erika och tog en promenix på 50 minuter, en helt okej dag med en del aktiviteter ändå =)
 
Imorgon blir det tvätt, plugg, träna och käka middag med Magnus. Fullt upp som vanligt!
Nu är det dessutom jul snart =) Är ni färdig med era julklappar?
Jag är iaf så skönt!!