Månadens shopping till mig själv 😍

Shopping med Jessica  /  0  Kommentarer
Tänkte köra nått sånt inlägg nån gång i månaden vad jag shoppat till mig själv för en gångs skull. Jag shoppar för det mesta till Nellie numera men ibland lägger jag inte på mig själv. 

Denna månaden har jag tänkt på jobb och vad jag behöver där. 
Så jag har köpt nya "frökenskor" som är otroligt fina, lite roseguldiga typ :) köpte dessa på skopunkten för 199kr 
Sen köpte jag två tunikor på Gina tricot för 149kr styck.
Sist men inte minst köpte jag ett block från Clas ohlssons för 30kr 

(null)


Sista lediga dagen på lääääänge

Viktväktarna  /  0  Kommentarer
Hej alla fina :) 
Då var onsdagen kommen, min sista dag som mammaledig. Det känns läskigt och skönt på samma gång. Jag ser fram emot att komma igång men svårt att släppa min kontroll med Nellie..

Men i förmiddags var jag på viktväktarna. Det har varit en tuff vecka med röda veckan och sötsuget upp till öronen. 
Ställde mig på vågen och den visade minus 0,1 kg det är ju typ ingenting men denna veckan gjorde det lilla mig sååå glad. För det gjorde att jag fick min tredje stjärna och det betyder att jag totalt har gått ner 9kg. 
Sjukt glad!
(null)

(null)


Besök på förskolan

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Godmorgon på er
Klockan är 6 och jag gick upp för en halvtimme sedan. Jag kunde helt enkelt inte sova mer.
Igår var jag och Nellie hos Kattis och Theo och mös med dem, vi lekte med barnen, snackade en massa, fikade och åt lunch. Tillslut somna båda barnen så vi kunde slappna av lite :) igårkväll åkte jag och Erika på vattengympan. Det var ett riktigt hårt pass, men det är de jag gillar.

Idag ska vi gå till Nellies förskola, hon har fått sin placering och kommer börja i April. Så idag ska vi dit och kolla runt och hälsa på personalen. Sen ska Micke iväg på en arbetsintervju och jag ska in till stan och köpa presenter till Micke som fyller år på fredag. 

Nu är det verkligen nedräkning... 2 dagar kvar tills jag börjar jobba. Börjar bli lite nervös nu, har lixom varit borta i över ett år. Men det ska nog lösa sig :)
(null)

(null)