Året som gått!

Lifestyle  /  0  Kommentarer

Oj ett helt år har gått med raketfart.  Jag tittar tillbaka lite under året men kommer ändå inte få med allt jag vill.  Detta året har bestått utan mestadels kärlek. Ett fantastiskt år på jobbet har sprungit iväg med glädje, sorg och en gnutta retsamheter. I livet allmänt åkte jag och micke på min första utlandsresa på 14 år, blev gravid, mina fina nära vänner Emma Larsson och Erika Niklasson fick sina pojkar Lucas och Neo.  Jag blev gudmor både till Lucas och Alessio som vi dessutom besökte i Norrköping. Vi skaffa vårt gemensamma husdjur, vår busiga men helt underbara Bella. Många underbara minnen med sambon allt från goda middagar till en helt sjukt häftig upplevelse med en överrasknings resa till sälen.  Liseberg, ullared, teater i Falkenberg. Dock har jag också under detta året blivit av med en del av mitt hjärta min finaste Dutchez. Hon finns än idag med mig i alla steg jag tar. Med detta året vill jag tacka hela min familj, mina vänner och alla andra för ett helt fantastiskt år,  dags att börja på en ny kula i livet😍❤️ Gott nytt år!


Dagen innan nyårsafton

Lifestyle  /  0  Kommentarer

Godmorgon alla! 

Då är det fredag och jag har haft julledigt i en vecka.  Idag är det dags att börja jobba igen.  Jobbar 9,15-17,40 så stängning.  Som vanligt på sommaren eller vintern sätter dem mig på varannan öppning och varannan stängning,  ganska trött på det faktiskt men jag jobbar tre veckor till sen går jag äntligen på mammaledighet. Sen får vi helt enkelt se när hon vill ploppa ut hihi:) 

Ikväll blir det en lugn kväll,  imorgon är det dags för nyårsafton med goda vänner. Ser fram emot att fira in ett nytt år med nya möjligheter.
Hur ser er dag ut? 


V. 34

Nellie 😍  /  0  Kommentarer

Idag går vi in i vecka 34. 

Jag känner av mer och mer att kroppen inte orkar så mycket,  går i en halvtimme sen har jag ont i de nedre regionerna,  det tar på ryggen en hel del också.  Jag vankar gulligt fram som en anka. Men jag mår ändå fortfarande bra och ser fram emot att få min lilla flicka i min famn.