Min vecka 5

Lifestyle  /  0  Kommentarer

Godmorgon!

Haft en perfekt kväll och natt med Erika och Neo som sällskap. Micke jobbade natten igen och jag fick sällskap. Vi åt chokladfondue på kvällen med massa god frukt.  En perfekt kväll! 

Ny vecka nu då! 

Måndag: Träffa min vän Sara på en fika
Tisdag: Barnmorskan vid 9 och sen frukostmys med Erika
Onsdag: Till stan en runda och träffa Dennis
Torsdag : Mannens födelsedag,  28 hela år. Familjen kommer på en bit tårta.  
Fredag: Inga planer 
Lördag: Fira mannen med nära vänner på Elysee
Söndag: Inga planer  


Han som jobbar...

Du & jag  /  0  Kommentarer

Micke kommer hem efter att ha jobbat natt och jag ligger vaken sen tidigt. Han säger att han inte är trött så han kan gå upp med mig och äta frukost,  han lägger sig bredvid mig i sängen och kramar om mig. Super mysig! Hinner nog räkna 1,2,3 och där sov han som en liten bebis 👶 

Inte trött va? Hihi 😊 


Den oönskade egentiden

Lifestyle  /  0  Kommentarer

Hej alla! 

Har inte varit så aktiv med bloggen idag då jag har valt att umgås med mannen min. Vi stack till stan i förmiddags och åt frukost/lunch.  Vi köpte nya skor till både mig och han.  Sen var jag tvungen att gå in om hemmakväll då det var movie madness idag vilket betyder att medlemmar får halva priset på all köpfilm. Då frågar ni mig köpte du någon!? 
Eh här ser ni den mest galna tjejen i film haha :) köpte hela boxen med Harry Potter, alla åtta filmer och även Disney filmen zootropolis.  Gick förbi det nya Marabou chokladen fudge och havssalt med och det fick även följa med hem.  

Sen har vi bara varit hemma och myst, beställde pizza och kollar gladiatorerna. Micke stack och jobbade då han ska jobba natt två nätter och jag fortsätter med gladiatorerna och choklad. Sen ska jag börja mitt Harry Potter maraton tills jag blir så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna längre.