Svedala revyn =)

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Ikväll smäller det, jag och min fina Emma ska iväg med hennes familj och massa kompisar till dem och se svedala revyn ikväll. Först blir det lite fördrink och tilltugg hos Emmas familj och sen blir det iväg och se revyn. Ser sjukt mycket fram emot det, har dessutom aldrig sett revyn häri svedala så kan bli spännande. 
 
Vad händer hos er denna lördag?
 
 

Snart helg :D

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Veckorna bara susar förbi en, var det inte måndag nyss? Aja idag är det torsdag iaf och jag vaknade mycket tidigare än vad jag behöver, är redan färdig och bussen går inte förän om 35 min :) men skönare än att vara astrött och knappt hinna med bussen ;) andra skoldagen denna veckan, blir först gruppstudier och sen ska vi ha vår första musik lektion, något jag ser fram emot väldans mycket. 
Ikväll blir det nog att träffa Magnus om jag inte måste vara hemma, igår la jag it min studentlitteratur på blocket så har haft några intresserade redan, hoppas man kan få sålt det mesta. Är ni själv intresserade av studentlitteratur från förskollärare utbildningen så skriv så kan vi se vad ni är ute efter :) 

Ha en grym dag alla! 
Kramar 
Sista Terminen

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Åh så taggad jag är!
Idag började jag min första dag på min aldra sista termin på högskolan i Kristianstad, om ca 6 månader är jag en färdigutbildad förskollärare, lycklig tjej!
Idag var jag i skolan från 9-14,30 sen blev det två timmars försening med tågen, drygt som fan. Skulle egentligen träna men fick ställa in de på grund ut av att jag inte visste när jag skulle komma hem med tanke på tågen. När jag kom hem gjorde jag mat som jag och min Emma mumsade på, idag serverades flygande jacob med ris och sallad. 
Imorgon hade jag tänkt att göra spaghetti med köttfärssås.
 
Veckan kommer bli massa plugg och lite jobb hoppas jag med det får vi se längre fram, det är trots allt bara måndag idag ;)
Helgen ser jag sjukt fram emot, träffa min finaste Linda på fredag och sen på revy med mitt hjärta Emma på lördag. Dessutom ska min hall bli renoverad under helgen med wohoo!
 
Allt bra med er?