Ny praktik

Lifestyle  /  0  Kommentarer

Hej alla :)
Då började jag min nya praktik igår och min andra dag idag då, känns än så länge riktigt bra och har både bra pedagoger och barn.

Är riktigt trött, sover dåligt om nätterna men idag blir det en tidig kväll.

Ikväll blir det middag och mys med fina Emma, längtar redan:)


Frusen tisdagskväll

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Hejsan!
 
Tisdag idag då och dagen har bestått av att plugga med min fina vän Maria, åkt hem och putsat halva lägenhetens fönster sen blev det för mörkt för att se något så får ta andra halvan imorgon. Sen kom min fina lilla syster hit och käkade, kollade film och snackade en hel del.
Nu håller jag bara på att ta det lugnt och kollar lite på skilda världar, funderar över livet. Är orolig inför imorgon, riktigt orolig fast jag har skött mig, jobbig känsla! 
 
Imorgon kommer Maria till mig och ska göra vår avslutningen på vårt prov och sen äntligen skicka in möget. Har suttit väldigt många veckor med det men nu ser vi äntligen ljuset, sen blir det långpromenad för denna svensken och vägning på kvällen, håll tummarna :D
 
suck

up

Jessica´s Filmtips  /  0  Kommentarer
Här kommer ett härligt filmklipp från mig.
Satt precis och kollade på filmen up, först tyckte jag att den var väl okej men inte så värst bra men sen lite längre in i filmen så skrattade jag så jag nästan kissade på mig, den är riktigt bra och en fin handling. Lätt värt att se.
 
Här kommer en trailer till den :