Plugg plugg och åter plugg

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Hejsan tisdag!
 
Jag vill bara att det ska vara helg nu, men i väntan på den så blir det massa plugg och c uppsats skrivande. Idag har jag suttit och letat upp en del litteratur till uppsatsen som vi kommer ha nytta av och sen har jag dessutom transkriberat en av mina intervjuer så nu har jag 3 till att transkribera. 
 
I eftermiddag ska jag träffa upp Erika, vi ska in och lämna in hennes mobil som har gått i sönder eller något och sen blir det storhandling. Efter det blir det lite middag och sen ut på en promenad, en härlig tisdag helt enkelt. 
 
Hur ser er dag ut?

Lördag

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Gokväll kära läsare!
 
Då är det lördag igen och min lördag består av att fira Magnus som fyller 32 år idag. Blir middag med han och hans familj, sen kommer det nog inte hända så mycket mer, lite sällskapsspel och sånt. 
 
Veckan har bestått av massa intervjuer och skrivande för c uppsatsen, nästa vecka kommer vara likadan typ. Fast jag är klar med mina intervjuer det är bara min skrivkamrat som ska bli klar med sina. Sen blir det även storstädning och julen ska väl så smått komma upp är hemma, hur är det med er? När brukar ni börja julpynrta?
 
Nu ska jag sticka!
Ha en trevlig lördag

Furulund Next

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Full rulle hela dagen och hela veckan!
 
Igår hade jag mina två första intevjuer till c uppsatsen, det gick ganska bra faktist, idag går min resa till Furulund där jag har mina två sista intervjuer. Sen kommer det dryga och transkribera intervjuerna vilket dessutom tar mängder med timmar. Men kommer bli så skönt när det är gjort. 
 
Annars händer inget speciellt roligt, eller lite kanske men inget jag tänker skriva ut nu ;)