Hej Tisdag

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Tisdagen är här och jag började min dag med öppning. Allt har flutit på bra under dagen och just nu har jag lite rast, ska sen in och äta med barnen och ha planering. Slutar redan 14,10 idag. 
Eftermiddagen spenderar jag med systern och Alessio, vi kör en shopping runda på emporia idag :) 
Imorgon åker dem hem igen tyvärr, åh va jag älskar att ha dem nere <3 
Pumpade däck = snabb cykel

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Brukar aldrig komma såhär tidigt till jobb, men när däcken är pumpade på cykeln, bra musik i hörlurarna och fint väder då går det undan :) 

Torsdag idag och jag har jobb till 16,30. Efter jobb blir det att hämta mitt paket från usa godis :) sen hem och göra mat, idag blir det enkelt med tikka mansala. Dock ska jag vara lat och har köpt färdig mansala haha men men ibland får man göra det med. 

Sen ikväll är det berg o Meltzer på tv och ex on the beach :)
Va händer för er denna torsdag? 

Min tidiga dag

Lifestyle  /  0  Kommentarer
Godmorgon alla söta. 
Idag är det tisdag, börjar jobba om ca 30 min så snart dags att dra sig till jobbet. Slutar 14,45 idag så min tidiga dag denna vecka. 
Efter jobb ska jag åka in till stan och fixa mina naglar, växt som ogräs och tappat tre, börjar bli lite långa nu :p sen under kvällen ska jag till mamma som fyller år idag, hipp hipp hurra för mamma idag :) 

Nästa vecka kommer ett spännande inlägg på bloggen, jag har nämligen beställt godis från usagodis.se och ska testa lite olika sorter och betygsätta dessa, kommer dock inte att göra det på video som många gör utan gör det med text istället :)