När det inte blir som man tänkt sig

När planerna ändras en smula...
Igår skev jag till er att vi fick sovmorgon. När Nellie sedan vaknade så tyckte jag hon var ovanligt varm. Tog upp henne och skulle byta blöja. Jag tog av blöjan och såg att hon dessutom hade en del prickar både på kissen och på rumpan och på låren. Jag tog tempen och den visade då 38,8. De hade varnat mig på förskolan att de hade fått svinkoppor så det trodde jag direkt att det var. Så Micke och Nellie fick stanna hemma när jag stack till morfar. Ville inte smitta någon med tanke på att svinkoppor smittas ganska rejält. 

När jag sedan var hos morfar så ringde Micke efter ca två timmar och sa att Nellie låg på 41,6 grader 😯 Micke ringde 1177 och de skickade ambulans hem till oss för en läkare skulle kolla henne. De kom hit och hjälpte til att få ner febern en aning men de sa att hon inte var tillräckligt sjuk för att åka in med ambulans så de rekommenderade att vi skulle åka in till akuten. Så Micke tog Nellie och åkte till Staffanstorp där jag var hos morfar och jag följde med honom. 

Sen åkte vi till akuten. Vi kom in snabbt och fick hjälp väldigt snabbt. Hon hade en infektion i kroppen som har drabbar både öronen och halsen. Prickarna trodde de inte var svinkoppor utan virusprickar. 
Så vi åkte hem och Nellie var helt slut, stackars liten. Så det blir vabb för Micke några dagar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback