Testagram april 2017

Lifestyle, Testagram Permalink0

Godmorgon på er! 

Igår fick jag hem en ny trevlig box att testa. Den heter testagram, du får mellan 5-8 nya produkter per månad att testa. I denna box kan du få allt mellan smakprodukter till städ och tvätt produkter. Jag är taggad på att testa denna box och se om det är något som passar vår familj :) 

Vitlök är basen i god matlagning! Glöm vitlökspressen och stinkande fingrar. 1 tsk. Garlic paste motsvarar 1 tsk färsk vitlök. 

En ekologisk granska gjord på enbart naturliga ingredienser, helt utan onödiga tillsatser och tillsatt socker. Ekologiska flingor och gryn som varsamt ungsrostat tillsammans med solrosolja. 

Ett fylligt, extra mörkrostat kaffe med hög andel bönor från Östafrika, odlade i de vulkaniska jordarna runt Mount Kenya. Ett kaffe med extra rundhet, mycket fyllighet och karaktär. 

Nästa gång du är sugen på något sött, testa en Nick's kexbar. Choklad och vaniljkräm som smälter i munnen. Frasiga kex, doppade i underbar mjölkchoklad. Inget tillsatt socker eller gluten i kexbaren. 

Nya lättare chips från Estrella. 30% mindre fett men 100% god smak! Krispiga chips med Sveriges populäraste smak, sourcream & onion. Finns det något godare? Chipsoman som jag är. 

Nu finns denna underbara Friggskaka med majs! Naturliga, goda och tunna, tillverkade på majs. Det nyttiga superfröet chiafrö kommer ifrån Mexico och har använda sedan urminnes tider av aztekerna för att få näring vid fysisk ansträngning. 

Ett perfekt mellanmål som ger energi under dagen. Havremål har den älskade smaken av Göteborgs Digistive kombinerat med en mild och god havresmak. Kexen kommer portionsförpackade för att man enkelt ska kunna ta med sig dem på språng, innan träning eller som ett eftermiddagssnack. 

Den nya duschserien har inspirerats av delikata bakverk och innehåller därför ingredienser som naturligt vanilj -, jordgubbs- och kakaoextrakt. Jag har alltid velat duscha i vaniljsås! 

Till top