Snart 2014

Lifestyle Permalink1
Hejsan!
 
Kommer på mig själv att jag typ aldrig skriver här med, just nu är det så fullt upp med c uppsatsen innan den ska in. Ska lämna in den på Torsdag och sen blir det ledigt några dagar innan man ska upp och försvara den på skolan. Ser fram emot när allt är över. 
 
Julen har varit jätte mysig, dock lite stressande. Men god mat och trevligt sällskap. Dessutom lite julklappar. Fick tapeter till min hall som jag tänkte fixa efter nyår och så, strykjärn och strykbräda, presentkort och pengar, belgiskt våffeljärn, örhängen, tröja, hårprodukter och lite sånt smått och gott. Vad har ni fått?
 
Imorgon ska äntligen det nya året firas in, det har varit både positiva och negativa saker detta året. Tyvärr är det mer negativt än positivt, så ska göra allt för att det nya året ska bli bättre!.
 
Blir tre rättersmiddag och massa mys hos Linda och Jonathan detta året. Det sägs att man ska fira nyår med de personerna man vill spendera nästa år med också, tyvärr kan man inte spendera nyår med alla man vill, fick inbjudningar till fyra andra ställen också, men känns som om detta kommer bli ett riktigt bra nyår!
Hur ska ni fira nyår?
 
 
 
Till top